ћирилица | латиница

12/11/2019 12:30
Налазите се на: Почетна » Актуелности

Актуелности

Четврти састанак IPA Управног одбора

Дана 6. 11. 2019. године у Сарајеву је одржан Четврти састанак Управног одбора за праћење IPA II   на којем је разматрано планирање и примјена средстава Европске уније за Босну и Херцеговину у износу од око 530 милиона еура за период 2014-2020. Састанку су, као посматрачи, присуствовали представници свих нивоа администрације у Босни и Херцеговини, Европске уније, као и представници држава ... Опширније »

Други координациони састанак

Дана 7.11. 2019. године у Палама  је одржан други координациони састанак за подручје Сокоца. Састанку је, поред начелника Подручног одјељења цивилне заштите Соколац, присуствовало и високо руководство Републичке управе цивилне заштите Републике Српске као и представници Министарства унутрашњих послова Републике Српске. Састанку су се као и сваке године до сада одазвали и представници служби цивилне заштите локалних заједница са овог ... Опширније »

Координациони састанак у Гацку

Дана 6. 11. 2019. године у Гацку је одржан први у низу редовних координационих састанака за подручје Требиња обзиром да је пракса да се ови састанци одржавају широм Републике Српске. Састанку је присуствовао в.д. директора Републичке управе цивилне заштите Републике српске са сарадницима заједно са  руководиоцима служби цивилне заштите са подручја Херцеговине као и другим субјектима од значаја за заштиту ... Опширније »

Резултати јавног конкурса

РЕПУБЛИКА СРПСКА В Л А Д А РЕПУБЛИЧКА УПРАВА ЦИВИЛНЕ ЗАШТИТЕ Комисија за спровођење поступка избора приправника     На основу члана 37. став (2) Закона о државним службеницима („Службени гласник Републике Српске“, број: 118/08, 117/11, 37/12 и 57/16) и члана 20. Правилника о јединственим правилима и процедури јавног конкурса за запошљавање и постављење државних службеника  („Службени гласник Републике Српске“, ... Опширније »

Радионица у Скопљу

У оквиру пројекта „Изградња капацитета за смањење ризика од катастрофа које је засновано на екосистему и одрживом управљању шумама ЕCO – DRR“ у Скопљу је од 29. октобра до 1. новембра одржана регионална радионица на тему упознавања учесника са пројектом ЕCO – DRR који се имплементира у Сјеверној Македонији.  То је приступ гдје управљање ризиком од катастрофе садржи алате за ... Опширније »

Упозорење на падавине у Херцеговини

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода Републике Српске наредних пар дана се очекују обилне падавине на подручју Хецеговине и југозападним предјелима. На југу Херцеговине се очекују обилније падавине, од 40 до 60 l/m2, а локално и до 100 l/m2. Вјетар умјерен, на југу на моменте и јак, јужних смјерова. Јутарња температура од 9°C до 15°C, на планинама око °C. Највиша дневна ... Опширније »